ВијестиДруштвоИсточно Сарајево

ИНС: Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи!

Општинска управа Источно Ново Сарајево ће за све “Вуковце” завршних разреда Средње школе “28. јуни” и Средњошколског центра “Источна Илиџа” који имају пребивалиште на територији општине Источно Ново Сарајево финансирати цјелокупан износ полагања возачког испита, док ће за оне који не буду имали све закључне петице, али буду одлични, суфинансирати трошкове полагања испита у износу од 50 одсто.

Источно Сарајево је универзитетски град и циљ нам је улагањима у изврсност подстаћи и наредне генерације да се труде и остварују изврсне резултате, како би били адекватно награђени за свој труд и на овај начин, те се уједно надамо да ћемо их мотивисати да образовање наставе на неком од факултета у Источном Сарајеву, саопштено је из Општинске управе.

Општина Источно Ново Сарајево ће их и даље пратити на њиховом путу кроз студентске стипендије и финансијске помоћи, у нади да ће изврсни млади људи у годинама које слиједе бити носиоци даљег развоја и напретка ове локалне заједнице и града.

Од првог дана, живимо визију најпожељнијег мјеста за живот у земљи и вјерујемо да је и овај корак пут ка томе да визија постане стварност, зато – идемо даље, уз изврсне подстицаје за изванредно залагање, наводе из Општинске управе.

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Повезани чланци

Back to top button