ВијестиДруштвоРепублика Српска

“Тивери корпорејшн” наступа 19, а “Тој долс” 21. јула

Амерички бенд “Тивери корпорејшн” наступиће на 10. “Нектар ОК фесту” на Тјентишту у петак, 19. јула, а енглески панк бенд “Тој долс” у недјељу, 21. јула, објавили су организатори.

Према објављеном распореду, “ОК фест” биће одржан од 19. до 21. јула, а дан прије званичног почетка, у четвртак, 18. јула, за прве и највјерније кампере у “ОК кампу” поред ријеке Сутјеске биће приређен концерт на којем ће наступити “Џа или бу”, Бојана Вунтуришевић и “Савршени маргиналци”.

Главне звијезде првог фестивалског дана, 19. јула, биће чланови једног од најпопуларнијих америчких, али и свјетских бендова, “Тивери корпорејшн”, који први пут наступају у БиХ, истичу организатори.

Уз њих ће на главној бини, на стадиону Националног парка “Сутјеска”, првог дана публику забављати Нено Белан, “Зостер” и “Саншајн”.

На бини у “ОК кампу” тог дана наступају “Бјесови”, “Ху си” и Перо Деформеро.

Другог дана, 20. јула, на главној бини наступиће “Парни ваљак”, “Лету штуке”, “Ниплпипл” и “Свемирко”, а на бини у “ОК кампу” блуз бенд из афричке пустиње “Тамикрест”, “Атеист реп” и “Ајзбурн”.

Завршног дана 10. “Нектар ОК феста”, у недјељу, на главној бини свираће енглески панк бенд “Тој долс”, те “Ритам нереда”, “Буч Кесиди” и Војко В, док ће у “ОК кампу” наступити “Мортал комбат”, Грше и “М.О.Р.Т”.

Сва три фестивалска дана, богат ди-џеј програм очекује и љубитеље електронске музике на љетној бини код базена.

Организатори поручују да и ове године гарантују врхунску забаву на једној од најљепших фестивалских локација у Долини хероја – надомак прашуме Перућице, а подно планинских масива Маглића, Волујака и Зеленгоре.

Извор: Срна

Back to top button