ВијестиДруштвоИсточно Сарајево

ИНС: Општина плаћа половину трошкова за бањско лијечење пензионера

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић потписао је уговоре о додјели бањско-климатског лијечења за 91 пензионера са подручја ове локалне заједнице.

Уговором је дефинисано да Општинска управа суфинансира 50 одсто трошкова за пензионере који ће користити услуге бањско-климаског лијечења у трајању од 10 дана у току календарске године.

Катић je изразио наду да ће наведена помоћ бити од користи за најстарије суграђане, те да ће допринијети добром здрављу.

“Срећан сам што имамо прилику и на овај начин показати им да мислимо на њих и захвалити за мукотрпан рад и залагање у годинама у којим су радили и градили за будуће нараштаје”, рекао је Катић.

Он је истакао да је ово само једна у низу мјера помоћи становништву општине, уз жељу да се чују потребе свих, те да се помогне сваком становнику Источног Новог Сарајева.

Предсједник Удружења пензионера Источно Ново Сарајево Жарко Крсман захвалио је начелнику Катићу и Општинској управи на подршци, те изразио наду да ће овакви пројекти постати традиција у овој локалној заједници.

Извор: РТВИС

Повезани чланци

Back to top button