ВијестиИсточно СарајевоРегион

Званична сарадња Трнова и нишке општине Црвени крст

Општина Трново и нишка Градска општина Црвени крст потписале су споразум о успостављању сарадње, с циљем реализације заједничких активности у области спорта и културе, те очувању народне традиције.

Споразум су потписали замјеник начелника Трнова Љиљана Милић и предсједник градске општине Црвени крст Мирослав Милутиновић.

Милутиновић је истакао да је договорено да већ 6. јула гостују у Трнову са културно-умјетничким друштвом, те најавио да ће у наредним данима бити потписан споразум о привредној сарадњи, јер се и у овој општини у Републици Српској становници углавном баве пољопривредом.

Милићева је захвалила представницима нишке градске општине за изражену жељу да потпишу споразум са општином Трново у области спорта и културе, саопштено је из општине Трново.

“У наредном периоду кренућемо са реализацијом наших активности, а 6. јула ћемо дочекати наше пријатеље у општини Трново. Реализоваћемо спортске активности, јер Трново има свјетског првака у кик-боксу и премијерлигаша у футсалу”, истакла је Милићева.

Према њеним ријечима, споразум је од важности за општину Трново, јер се на дан његовог потписивања одржавао и Свесрпски сабор у Београду.

Извор: Срна

Повезани чланци

Back to top button